Diensten

APK

Ook voor uw APK keuring bent u bij Autobedrijf Sikma aan het juiste adres. Als BOVAG-lid en RDW-erkend garagebedrijf werken wij uitsluitend met ervaren monteurs en moderne apparatuur en gereedschap. Wij doen uw APK keuring, ongeachte het merk van uw auto, al voor € 29,95. Mocht een eventuele reparatie noodzakelijk blijken dan nemen we uiteraard contact met u op en krijgt u een vrijblijvende offerte voor de werkzaamheden.

Bereken uw autoverzekering


Zoekopdracht

Een auto kopen is geen dagelijkse kost voor de meeste mensen. Voor mensen die hier geen plezier aan beleven of het juist erg moeilijk vinden kunnen wij hier uitkomst bieden.U kunt bij ons een zoekopdracht plaatsen waarin u aangeeft wat u wel en niet belangrijk vindt. Hiermee gaan wij aan de slag en zoeken een auto die het best bij u past, zowel qua uitvoering als budget. Mocht het budget niet toereikend zijn, is er nog een mogelijkheid om het restbedrag maandelijks af te betalen. Dit kan met een gedeelte van de auto, maar ook voor het gehele bedrag. Plaats een zoekopdracht

Mobiliteitsservice bij pech

Wij verzorgen uw auto met de grootst mogelijke aandacht. Voor ons is het uitermate belangrijk om u mobiel te houden. Mocht u onverhoopt toch met pech staan, dan hebben wij de gratis pechservice van AA-team. Bij pech, thuis of onderweg belt u 088-112 1234 of vanuit het buitenland +31-88-112 1234 en u wordt zo snel mogelijk geholpen. Deze service wordt u gratis aangeboden tijdens het onderhoud. Zo spaart u jaarlijks toch minimaal 55 euro uit, terwijl de auto tip-top onderhouden is.  

Onderhoud

Regelmatig onderhoud voorkomt dat kleine storingen grotere, dure problemen worden. Wij streven er continu naar het onderhoud zo efficiënt mogelijk uit te voeren en de kosten ervan te beperken. Tijdens de onderhoudsbeurt van uw auto worden alle  noodzakelijke controles uitgevoerd en zo nodig onderdelen vervangen.  Wat u van ons kunt verwachten?  Een snelle afspraak op een voor u gunstig tijdstip, een prijsopgave vooraf zodat u niet voor verrassingen komt te staan en na afloop een duidelijke uitleg van de factuur en verrichte werkzaamheden! Afspraak maken

Airco-check

Anders dan veel mensen denken is het aircosysteem niet onderhoudsvrij. Ook een goedwerkende airco heeft zo nu en dan een check nodig. Elke airco verliest jaarlijks tot 10% van zijn koelvloeistof, het is dus nodig om dit tijdig aan te vullen om te voorkomen dat uw airco z'n koelcapaciteit verliest of zelfs schade oploopt. Voorkom dure reparaties en laat uw airco jaarlijks checken bij Autobedrijf Sikma.

Verhuur

Wanneer uw auto voor onderhoud of een reparatie bij ons blijft dan wilt u natuurlijk wel graag mobiel blijven. Autobedrijf Sikma heeft daarom voor u een leen of huurauto als vervangend vervoer beschikbaar. Ook wanneer u tijdelijk een groter vervoersmiddel nodig heeft kunt u bij ons terecht voor auto verhuur. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.  

Winterbanden

Banden zijn uw enige contact met de weg. Voor uw veiligheid is het van belang uw banden regelmatig te laten controleren en tijdig te vervangen. In de winter, bij lagere temperaturen, heeft u met winterbanden meer grip op de weg bij gladheid en sneeuw. Zorg dat u ook in de winter niet de grip verliest en informeer bij ons naar kosten voor winterbanden.

 

Facebook